Maraton Zagreb-Vukovar 2017

Već nekoliko godina uzastopno zajedno sa BK Dugo Selo, sudjelujemo na maratonu Zagreb-Vukovar. Mirnim i dostojanstvenim tempom, vozimo od Zagreba do Vukovara u 2 dana kako bi odali počast žrtvama Vukovara. Putovanje od 360 kilometara ne predstavlja izazov našim natjecateljima, ali nam se na maratonu nerijetko pridruže i rekreativci koji žele s nama obilježiti Dan sjećanja na Vukovar.

I ove ćemo godine organizirati ovaj maraton, a kao i prošle godine putovat će se dva dana. I prvi i drugi dan prijeći ćemo gotovo jednak broj kilometara. U Vukovaru ćemo obići Vukovarsko groblje, Muzej Vukovarske Bolnice i Spomen dom Ovčara.  Obroci i automobilska pratnja biti će organizirani kako bi se olakšalo i ubrzalo putovanje na biciklima. 

Informacije o točnom datumu polaska, gradovima kroz koje ćemo prolaziti, te organizaciji smještaja objavit ćemo nekoliko tjedana prije polaska.  Za sada je najtočnije informacija da će se maraton održati krajem 45. ili krajem 46. tjedna.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na maratonu, pošaljite nam UPIT ili nas kontaktirajte preko naše FACEBOOK STRANICE. Zbog